Веднъж в живота става чудо,
веднъж в живота си обичах лудо,
веднъж в живота бях щастлива,
веднъж се чувстах най-красива.
Но мойто свято чудо
е било фалшиво,
сърцето ми тревожно бие лудо,
с тебе аз живях щастливо.
Един ден ми каза "обещавам
да те обичам и уважавам"
но, уви, отрече се от мен,
на самотата аз попаднах в плен.
Сега сама съм на Света
ранена е моята душа.
Обичах те, но ти не го разбра
и чезна аз в самота.
© Красимира Пеева All rights reserved.