8 мая 2013 г., 14:36

Обещание 

  Поэзия » Любовная
499 0 0

Обещах на една жена стихче да ù посветя.

Не я познавам лично, но от думите ù, писани до мен,

разбрах, че е била сполетена от същата съдба.

Мила моя приятелко добра, искам да ти кажа,

че в тоз живот не всичко е прекрасно.

Но ти, душице мила,

ти си най-желана за нас мъжете.

Защото си жена.

Защото ни даряваш с любов, с щастие, с живот.

Но всичко трябва да е открито, без лъжа, без преструвки.

Има такива мъже, които вярват в любовта,

в искреността, в чистата любов.

Аз съм един от тях.

© Наско кирилов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??