Обещах на една жена стихче да ù посветя.
Не я познавам лично, но от думите ù, писани до мен,
разбрах, че е била сполетена от същата съдба.
Мила моя приятелко добра, искам да ти кажа,
че в тоз живот не всичко е прекрасно.
Но ти, душице мила,
ти си най-желана за нас мъжете.
Защото си жена.
Защото ни даряваш с любов, с щастие, с живот.
Но всичко трябва да е открито, без лъжа, без преструвки.
Има такива мъже, които вярват в любовта,
в искреността, в чистата любов.
Аз съм един от тях.
© Наско кирилов All rights reserved.