О, миг единствен, ти поспри,
във вечност ти се превърни,
любовната магия задържи,
таз птица бяла да не отлети.
Открих света на твоята душа,
изпълни тя докрай мойте сетива,
отвори ми тя Райската врата,
съзиждана от теб за моята душа.
И аз поисках пътя с теб да извървя,
повярвах ти – единствен си в света,
готова съм и цяла вечност да вървя,
дори с теб нозе и тяло да си израня.
© Боби Все права защищены