25 окт. 2011 г., 16:59

Обич 

  Поэзия » Любовная
653 0 2
Не ме търси в тъмнината,
там ме няма.
Погледни навътре към душата ,
там сме двама.
Прегърни ме в мислите си пак,
дали ще можеш,
само ти да ме обичаш знаеш как.
И друг така не може.
Липсата ти нощем как да превъзмогна,
липсваш ми и няма кой да ми помогне.
Пламъкът на любовта гори...
чуваш ли сърцето как крещи,
искам те...  и от това боли.
Зная, няма дълго да изтраем,
пак ще се прегърнем
и разделени пак ще знаем,
че един за друг ще тръпнем...

© Йоана Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??