Обичам те, обичам те, любима,
животът ми без теб е немислим.
За теб съм аз готов на гилотина,
за теб жадувам с дух непобедим.
Тайничко те гледам и ревнувам,
ничий поглед да не срещнеш ти.
Мечтата ми да бъдеш само моя,
бих желал да се осъществи.
С очите влажни аз те изполивам,
с ръце обгръщам твоята снага.
С устни искам да те нарисувам,
да станеш моя прелестна жена.
© Дончо Минчев Все права защищены