22.06.2011 г., 11:09 ч.

Обич и ревност 

  Поезия
608 0 1

Обичам те, обичам те, любима,

животът ми без теб е немислим.

За теб съм аз готов на гилотина,

за теб жадувам с дух непобедим.

 

Тайничко те гледам и ревнувам,

ничий поглед да не срещнеш ти.

Мечтата ми да бъдеш само моя,

бих желал да се осъществи.

 

С очите влажни аз те изполивам,

с ръце обгръщам твоята снага.

С устни искам да те нарисувам,

да станеш моя прелестна жена.

© Дончо Минчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много красиво и стилно казано. Благодаря че го сподели .... Всяка жена желае да чуе тези думи
Предложения
: ??:??