6 июн. 2010 г., 10:20

Обич моя 

  Поэзия » Любовная
1323 0 1

 ОБИЧ МОЯ
           
1 Искам да видя красивите ти очи,
   с които ме гледаш,
   топлата ти усмивка,
   с която ме даряваш.

2 Да докосна силните ти ръце
   и пръстите ни да се преплетат заедно.
   Да чуя мъжкия ти глас -
   как ми говори.

3 Да усетя сладките ти бузки,
   как се галят бавно в моите,
   как нежният ти поглед върху мен,
   разпалва всичко в мен.

4 Да седна пак до теб
   и да се облегна на рамото ти.
   Да застана пак до теб,
   да вървя до теб.

5 Бих отишла навсякъде,
   но само с теб.
   Бих направила и невъзможното,
   эа да съм с теб.

6 Бих дала всичко,
   за да си до мен,
   да погледна встрани
   - и да видя теб.

7 Желая и мечтая да те видя.
   Желая и мечтая да те докосна.
   Желая и мечтая да те погаля.
   Желая и мечтая да те усетя.

8 Ти си в мислите ми.
   Ти си в усмивката ми.
   Ти си в мечтите ми.
  
Ти си в сърцето ми.
    ТИ СИ В МЕН! :)

© Вики Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??