ОБИЧ МОЯ
1 Искам да видя красивите ти очи,
с които ме гледаш,
топлата ти усмивка,
с която ме даряваш.
2 Да докосна силните ти ръце
и пръстите ни да се преплетат заедно.
Да чуя мъжкия ти глас -
как ми говори.
3 Да усетя сладките ти бузки,
как се галят бавно в моите,
как нежният ти поглед върху мен,
разпалва всичко в мен.
4 Да седна пак до теб
и да се облегна на рамото ти.
Да застана пак до теб,
да вървя до теб.
5 Бих отишла навсякъде,
но само с теб.
Бих направила и невъзможното,
эа да съм с теб.
6 Бих дала всичко,
за да си до мен,
да погледна встрани
- и да видя теб.
7 Желая и мечтая да те видя.
Желая и мечтая да те докосна.
Желая и мечтая да те погаля.
Желая и мечтая да те усетя.
8 Ти си в мислите ми.
Ти си в усмивката ми.
Ти си в мечтите ми.
Ти си в сърцето ми.
ТИ СИ В МЕН! :)
© Вики Todos los derechos reservados