8 апр. 2011 г., 20:54

Обичах те 

  Поэзия » Любовная
546 0 1

Обичах те. Къде ли бе умът ми?

Години пропилях в мечти за теб.

Обичах те. Сляпо, по детински.

Желаех единствено да съм до теб.

 

Обичах те. Била съм тъй наивна

да вярвам, че и ти държиш на мен.

И все те търсех, и за теб копнеех,

и исках да съм с теб и нощ, и ден.

 

Обичах те. Но плю на любовта ми.

И подигра се с вярата ми в теб.

Изтри чувствата. Уби страстта ми.

Сега сърцето ми за теб е лед.

 

Обичах те. Но вече не. Изстинах.

И всичко между нас е само спомен.

Животът продължава да тече.

И пътят ми за нова обич е отворен.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??