27 окт. 2009 г., 22:49

Обичай ме 

  Поэзия » Любовная
586 0 1

Божествен е сънят ми, че те има

и в мислите, и в зрящия ми ден!

Една си ти: тъй истинска за мен,

очаквана, желана и любима!

 

Добра и топла, ласкава ръка

протягаш пак - да може да ни свърже,

но не в греховен плен, от който бърже

животът развенчава низостта.

 

Не искам бездна, търся висина,

а с тебе само мога да я стигна!

Обичай ме, с любов да се въздигна

и с ангелска любов да полетя!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??