''Слънце'' те наричах някога аз,
а сега те проклинам в този час,
проклинам и нея, че те взе от мен,
а аз бях безсилна да те върна.
Обичай я, но не като мене,
а с много повече любов,
защото при нас явно не стигна това, което ти дадох...
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Все права защищены