Jan 18, 2008, 4:39 PM

Обичай я, но не като мен 

  Poetry » Love
702 0 7

''Слънце'' те наричах някога аз,

а сега те проклинам в този час,

проклинам и нея, че те взе от мен,

а аз бях безсилна да те върна.

Обичай я, но не като мене,

а с много повече любов,

защото при нас явно не стигна това, което ти дадох...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??