обичам да плача сред черните цветя.
Обичам да се радвам на отчаянието,
тлеещо вътре в мен.
Обичам прегръдката на вятъра студен.
Обичам мълчанието гробно,
когато си в съня.
Обичам да спя под звездите
в нощите хладни, пропити с тъга.
Обичам да спя сред рози и сатен.
Обичам, когато ме мразиш,
обичам да сънувам кървави мечти,
да ходя по небето, когато злото спи...
© Сани Все права защищены
Ей, Русе, може да излезем някой път да обсъдим съвременно творчество. Нека, ако има и други от Русе, да се обаждат.