Обичам ти лицето,
обичам предизвикателството
в твойте очертания.
Обичам ти очите, гдето
потъват най-искрените ми
признания.
Бих пил роса от твойте устни.
Бих свалял звезден прах
от твоята коса.
Сред астероиди бих препускал -
парчета млечен път
в нозете ти да поднеса.
Обичам те!
За мене нашата любов
е най-велико приключение!
Обичам те!
Никога, никога
не го подлагай на съмнение!
© СВЕТОСЛАВ БИЛЧЕВ Все права защищены
парчета млечен път
в нозете ти да поднеса.' Прекрасен стих !!!