5 авг. 2008 г., 07:30

Обичам да усещам, че си тук 

  Поэзия » Любовная
1114 0 5

Обичам да усещам, че си тук.
Да виждам как прозорецът ти свети.
Да чувствам пак сърцето ти до мен.
Да знам, че всеки миг си тук, наблизо.

 

Обичам да усещам, че си тук.
И всяка вечер да те мисля как заспиваш.
Да чувам пак щурците в твоя сън.
Да мога да почувствам твойта близост.

 

Обичам да усещам, че си тук.
Обичам да усещам, че те има.
Да будиш мойте нощи с детски плам.
И после да си тръгваш със звездите...

© Сандра Неста Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??