2 мая 2012 г., 23:54

Обичам ли... 

  Поэзия » Любовная
794 0 5

Обичам ли, всъщност не зная...

не искам безсънна да питам,

къде и защо идва  края

на чувството. Как то отлита

 

далече, на друга планета.

И сякаш въобще не е бùло...

Докрая недопревзета,

душата потръпва унило,

 

пак мъчи се да се изправи,

щастлива  да тръгне полека.

Уви, няма как да забрави...

Дори да открие пътека

 

със нова звезда и надежда,

истории тегнат насила

и някак напук се подреждат

в едно безумно ветрило.

 

Отчаяно  с него си вея 

и гоня разделите стари...

Обичам ли  - значи живея,

забравила всички кошмари.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??