15 апр. 2008 г., 21:12

Обичам... на Дани 

  Поэзия
843 0 0

Обичам – защото всеки път, когато съм с теб,

небето е различно и всеки път - все по-красиво!
Ти ли го караш да бъде такова или любовта ти променя сетивата ми?
Обичам, защото оставам да спя до късно,
по-лесно e, когато не си с мен и не усещам, че те няма!
Обичам, когато телефонът звънне и чуя твоята мелодия и разбирам, че си ти.
И се усмихвам, и съм щастлива, защото ще чуя гласа ти!
Обичам гласа ти - начина, по който ми казваш: “МНОГО ТЕ ОБИЧАМ!”
Обичам не само теб, а и магията около теб.
Обичам не само теб, а и мислите за теб.
Обичам те дори, когато ме караш да плача,
дори, когато ме боли... просто знам, че е заради теб.
Обичам те, заради малкото в теб и заради великото в теб.
Обичам те, защото си ти, защото преминахме през хиляди пречки
и въпреки това останахме заедно и ставаме все по-силни.
Обичам те, защото си истински.




EE7658F7-A093-4E1F-3A07-007D894BA378
1.02.05

© Паолина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??