16 февр. 2007 г., 05:51

Обичам те! 

  Поэзия
855 0 2
Обичам те!

Обичам те!
Харесваш да го чуваш.
Обичам те!
Докосва твоето сърце.
Обичам те!
Разнежва и вълнува.
Обичам те!
Усещаш гъдел-суета.
Обичам те!
Сърцето без любов умира.
Какво е без любов света?

© Кристина Велева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??