16.02.2007 г., 5:51 ч.

Обичам те! 

  Поезия
854 0 2
Обичам те!

Обичам те!
Харесваш да го чуваш.
Обичам те!
Докосва твоето сърце.
Обичам те!
Разнежва и вълнува.
Обичам те!
Усещаш гъдел-суета.
Обичам те!
Сърцето без любов умира.
Какво е без любов света?

© Кристина Велева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??