6 мар. 2007 г., 01:52

Обичам те 

  Поэзия
755 0 2

ОБИЧАМ ТЕ


Обичаш ли ме ти?
Без глас ми го кажи!
Искаш ли ме ти?
Част от мен сега стани!
Агонията ми спри!
Мечтите ми сбъдни и цял живот до мен бъди!!!

Така желаеш ли го ти?
Ела, при мене остани!

Ела, при мене остани!
Мечтите ми cбъдни!
И цял живот до мен бъди!!!

© Емилия Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??