Mar 6, 2007, 1:52 AM

Обичам те 

  Poetry
753 0 2

ОБИЧАМ ТЕ


Обичаш ли ме ти?
Без глас ми го кажи!
Искаш ли ме ти?
Част от мен сега стани!
Агонията ми спри!
Мечтите ми сбъдни и цял живот до мен бъди!!!

Така желаеш ли го ти?
Ела, при мене остани!

Ела, при мене остани!
Мечтите ми cбъдни!
И цял живот до мен бъди!!!

© Емилия Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??