Очите ти блестят като звезди.
Бледнее слънцето пред теб.
Искам само с мен да си.
Чакала съм цял живот само теб.
Ангелското ти лице плени ме и
Мечтая всеки миг да съм до теб,
Твойто тяло желая да докосвам и
Единствен да си ти, да съм само с теб!!!
© Силвия Герджикова Все права защищены