27 апр. 2011 г., 10:17

Обичам те 

  Поэзия
509 0 1
 Хей, чуваш ли, обичам те...
това не те ли прави по-щастлив,
нали животът с мен е по-красив...
и дните в самота са много малко...
Нали усещаш, че стоя зад теб
и в тежките ти дни - опора
от мене идва със магична сила...
Със мене ти се промени,
животът ти пое посока нова,
зад нас се трупат изживяни дни
спокойни, нежни и добри...
Обичам те... разбираш ли това
и с тези думи истина една -
разковниче е за живота кратък
Така... от цялото сърце,
от цялата душа, без глас -
усещай ме в нощта и във студа
Обичам те...

© Ирена Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??