Обичам те
Не те обичам,
аз те обожавам!
Мислите превземаш неусетно
и страст покорява мигновено.
Сърцата в едно затуптяват
и душите без дъх остават.
Ти стон си и сбъдната мечта,
проблясък си и светъл лъч в нощта.
Експлозия си от чувства в мига,
завладяваш и изпълваш сетива.
Обичам те аз теб сега
и дано е така след вечни времена.
Ивелина Стойова
© Ивелина Стойова Все права защищены