23.03.2015 г., 23:21 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
582 0 0

Обичам те



Не те обичам,

аз те обожавам!

 

Мислите превземаш неусетно

и  страст покорява мигновено.

 

Сърцата в едно затуптяват

и душите без дъх остават.

 

Ти стон си и сбъдната мечта,

проблясък си  и светъл лъч в нощта.

 

Експлозия си от чувства в мига,

завладяваш и изпълваш сетива.

 

Обичам те аз теб сега

и дано е така след вечни времена.

 

Ивелина Стойова

 

 

© Ивелина Стойова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??