Искам да боядисам света в синьо,
защото ти обичаш този цвят...
Искам навсякъде,
където погледна да е твоят цвят и
искам да нарисувам върху теб
твойте вълшебни очи и усмивка...,
които се забиха в сърцето ми
като стрели в небето....
Искам моят рай да си само ти...
Искам те толкова много,
не искам нищо друго
да идва в ума и сърцето ми...
Огънят на моята любов расте с теб...
Моите страсти и желания
Крещят обичам те...
Свидетели на любовта ми са
туптящото ми сърце и нощите,
в които не можехме да се наситим...
Да се гледаме и говорим...
© Gabriel Petkov Все права защищены