Обичам те!
Звучат ми тези думички фалшиво
във дните ни на времето плешиво.
Отдавна с тебе двамата, любима,
сме двете думички във пълна рима.
На дните наши винтче сме и гайка.
На рожбите сме таткото и майка.
Със теб съм хилядите дни и нощи!
Защо тогава питаш ме от снощи
обичам ли те силно и до днеска?
Каква е в тебе тази нова треска?
Не искам вече с думи да го казвам,
щом всеки божи ден ти го доказвам!
© Никола Апостолов Все права защищены
Привет от мен!