12 oct 2012, 12:09

Обичам те без думи 

  Poesía » De amor
1020 0 11

Обичам те!

Звучат ми тези думички фалшиво

във дните ни на времето плешиво.

 

Отдавна с тебе двамата, любима,

сме двете думички във пълна рима.

 

На дните наши винтче сме и гайка.

На рожбите сме таткото и майка.

 

Със теб съм хилядите дни и нощи!

Защо тогава питаш ме от снощи

 

обичам ли те силно и до днеска?

Каква е в тебе тази нова треска?

 

Не искам вече с думи да го казвам,

щом всеки божи ден ти го доказвам!

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??