18 авг. 2007 г., 00:25

Обичам те дори в неините очи 

  Поэзия
743 0 1
Дори със чужди очи сега да гледам залеза,
дори да споделям самотата с чужди целувки.
Знай, красив мой болезнен спомен, че няма
как да не виждам теб върху луната, щом тя ме обладае!
И точно теб викам, щом затъна в мрачна бездна.
Защото обичам те дори във нейните очи.

© Владимир Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??