28 нояб. 2021 г., 10:02

Обичам те, когато 

  Поэзия » Любовная
299 1 4

 

Обичам те, когато

 

Обичам те, когато

отново спуска се нощта

и звездно е небето –

докосва моята душа.

 

Обичам те, когато

навън танцува светлина

и слънцето красиво

огрява моята страна.

 

Обичам те в мечтите

и в тъжните ми дълги дни,

когато ветровете

се гонят, а навън вали.

 

Обичам те отново

и по-различно всеки път,

с римуваното слово

римуван ражда се светът.

 

Обичам те, защото

в сърцето си те нося аз,

тъй нежно и красиво

във всеки миг и ден, и час.

          Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??