31 янв. 2021 г., 09:51

Обичам те, Лони 

  Поэзия » Любовная
214 0 0

Огън от любов гори във мен.
Бях изгубен, но знам, че си до мен.
Исках само нещо да ти кажа –
че няма аз от теб да се откажа.
Ако мислиш същото и ти сега,
Мило мое, ще съм с теб до края на света.


Тогава знай и постоянно си мисли –
Единствената за сърцето си ми ти.

© Борислав Александров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??