31.01.2021 г., 9:51 ч.

Обичам те, Лони 

  Поезия » Любовна
215 0 0

Огън от любов гори във мен.
Бях изгубен, но знам, че си до мен.
Исках само нещо да ти кажа –
че няма аз от теб да се откажа.
Ако мислиш същото и ти сега,
Мило мое, ще съм с теб до края на света.


Тогава знай и постоянно си мисли –
Единствената за сърцето си ми ти.

© Борислав Александров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??