Обичам устните ти да целувам
с дъх на ягоди и крем,
в косите ти с пръсти да лудувам,
меки водопади от сатен.
Обичам устните ти да целувам,
нежни като вишнев цвят,
в плътта ти цяла да събуждам
желание и порив непознат.
Обичам устните ти да целувам,
пълни с малинов аромат,
на сърцето твое шепота да чувам,
събрало в любовта си целия ми свят.
© Горо Горов Все права защищены