11.09.2008 г., 11:56 ч.

Обичам устните ти да целувам 

  Поезия
3400 0 5

Обичам устните ти да целувам

с дъх на ягоди и крем,

в косите ти с пръсти да лудувам,

меки водопади от сатен.

 

Обичам устните ти да целувам,

нежни като вишнев цвят,

в плътта ти цяла да събуждам

желание и порив непознат.

 

Обичам устните ти да целувам,

пълни с малинов аромат,

на сърцето твое шепота да чувам,

събрало в любовта си целия ми свят.

© Горо Горов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??