...Обичам всичко в теб...
Обичам всеки сантиметър от кожата ти
всяка извивка, линия и мускул на тялото ти
чертите на лицето ти, пътеките нарисувани
по ръцете ти, следите от целувки вътре в теб...
Обичам всяко едно кътче от душата ти,
всеки ъгъл, кръг, фигура и многоточие,
качествата и недостатъците в сърцето и,
всеки миг и прегръдка, в които тя живее...
Обичам всяка една част от теб, любими...
това че правиш всичко за любов и от любов...,
това че всяка твоя лудост е доброта сърдечна,
това че избираш топлината и светлината винаги...
че се бориш за всяка несправедливост и мечта,
че си въшната и вътрешната красота на всичко,
смисъла, прозрението, че любовта не е слабост, а сила
че в тъмнината, студа и лошотата – си ангелът, който обича...
Обичам те , защото и мен ме караш да се боря,
защото се чувствам жива, в нещастието щастлива,
защото за тебе плача и се смея, защото няма "защо"
и въпреки въпросите, отговорите не са нужни...
И обичам те безкрайно за това и за много повече,
с теб никога не ми липсва нищо... и не само за това,
просто обичам всичко в теб, обичам те любов моя...
© Лили Вълчева Все права защищены