25 сент. 2012 г., 23:23

Обичам януари 

  Поэзия » Любовная
500 0 0

Обичам януари

Седя си в тихата стая,
подреждам спомени, мечтая,
вярвам в теб и зная,
с теб отивам и на край света.

Какво не бих дала 
да те прегърна с трепетни ръце,
да притихна, само сърцето ти да чувам,
както ти взе ума, душата, моето сърце...
 то крещи, обича те,
диво, лудо... кой ще го спре?

Обичам януари, откакто в теб се влюбих,
студ аз не усещах... само любов,
онемяла, полудяла, само теб искам аз,
както в първия ден, както в първия час,
само теб искам аз...


27.08.12г.

© Елица Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??