Обичам януари
Седя си в тихата стая,
подреждам спомени, мечтая,
вярвам в теб и зная,
с теб отивам и на край света.
Какво не бих дала
да те прегърна с трепетни ръце,
да притихна, само сърцето ти да чувам,
както ти взе ума, душата, моето сърце...
то крещи, обича те,
диво, лудо... кой ще го спре?
Обичам януари, откакто в теб се влюбих,
студ аз не усещах... само любов,
онемяла, полудяла, само теб искам аз,
както в първия ден, както в първия час,
само теб искам аз...
27.08.12г.
© Елица Todos los derechos reservados