Обикновен човек съм, малко по-различен,
за хората пиша, дарявам им свойте слова.
Както тях се боря с живота, не съм безличен,
добрите хора уважавам, тяхната доброта!
Да в мен се водят битки трудни, тежки,
между доброто и злото в моята душа.
Но аз съм човек, постъпвам човешки,
не съм лош и най-добрият на света.
Вярвам, че доброто винаги ще победи
над тъмното и злото в нашите души.
И Слънцето ще изгрее в нашите сърца,
ще дойдат по-добри дни за нас и нашите деца.
"Добър Човек си" , казват ми хората, дали,
прочети моите стихове и разбери.
Те стиховете ще ни направят по-добри,
с тях никога не ще останеме сами!
© Валентин Миленов Все права защищены