Dec 29, 2020, 6:10 PM

Обикновен Човек 

  Poetry » Phylosophy
526 0 1

 

Обикновен човек съм, малко по-различен,

за хората пиша, дарявам им свойте слова.

Както тях се боря с живота, не съм безличен,

добрите хора уважавам, тяхната доброта!

 

Да в мен се водят битки трудни, тежки,

между доброто и злото в моята душа.

Но аз съм човек, постъпвам човешки,

не съм лош и най-добрият на света.

 

Вярвам, че доброто винаги ще победи

над тъмното и злото в нашите души.

И Слънцето ще изгрее в нашите сърца,

ще дойдат по-добри дни за нас и нашите деца.

 

"Добър Човек си" , казват ми хората, дали,

прочети моите стихове и разбери.

Те стиховете ще ни направят по-добри,

с тях никога не ще останеме сами!

 

 

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??