12 янв. 2016 г., 22:14  

Обрат 

  Поэзия » Философская
228 0 0

В тъмна, полупразна стая

Лежа и чакам края

Тишина  ме тласка към полуда

Дявола се появява по принуда

 

В тъмна, полупразна  стая

Лежа и мисля за безкрая

Сатаната спря да заповядва

Тихичко се изповядва

 

В  тъмна, полупразна стая

Чакам всичко да узная

Дявола седи, гледа без посока

И за него съдбата е жестока

 

В тъмна, полупразна стая

С Дявола мечтаем си за рая

Навън света чака го, но не за мъст

Искат да е новия библейски кръст

 

В тъмна, полупразна стая

Само на бездомните се чува лая

 В грях живеем ден след  ден

Падналия ангел чувства се сломен

 

В тъмна, полупразна стая

В захлас го слушам и блуждая

И така забравям да умра

Дяволе, благодаря!

 

 

© Силвия Андреевна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??