В тъмна, полупразна стая
Лежа и чакам края
Тишина ме тласка към полуда
Дявола се появява по принуда
В тъмна, полупразна стая
Лежа и мисля за безкрая
Сатаната спря да заповядва
Тихичко се изповядва
В тъмна, полупразна стая
Чакам всичко да узная
Дявола седи, гледа без посока
И за него съдбата е жестока
В тъмна, полупразна стая
С Дявола мечтаем си за рая
Навън света чака го, но не за мъст
Искат да е новия библейски кръст
В тъмна, полупразна стая
Само на бездомните се чува лая
В грях живеем ден след ден
Падналия ангел чувства се сломен
В тъмна, полупразна стая
В захлас го слушам и блуждая
И така забравям да умра
Дяволе, благодаря!
© Силвия Андреевна All rights reserved.