Аз слънце ще стана - да огрявам дните ти
и дъжд ще съм - да поливам мечтите ти.
И сълза от реката - да мокря ръцете ти,
и трева, по която да стъпват нозете ти.
И роса по тревата ще бъда -
да съм свежа и нежна за теб.
И прашинка, и вятър небрежен,
и тихо, и бурно море...
Само съпруга не можах да ти бъда,
нито дъщеря ще ти родя,
защото остана докрая верен
на своята красива жена...
© Жулиета Великова Все права защищены
Обичай го и не очаквай нищо от него... Това е повече отколкото да му бъдеш жена... да му родиш дъщеря...
Да даваш любов и да я приемат, макар и да не получаваш нищо в замяна... повярвай ми - това е най-великото щастие...
Този стих... може да прозвучи банално, но нека ти го кажа - не е близък до мен, той Е в мен...
Поздрав с нещо мое
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=81581
Аплодисменти за теб!!!