4 мая 2006 г., 00:44

Обсебване 

  Поэзия
759 0 1

Влезе в живота ми като стихия.

Помете всичко като ураган.

Обсеби ме със страшна сила

и после си замина...сам.

 

Остави ме сама, разполовена,

кървяща от безсилие и страст.

Молеща и смъртно наранена

от силата на твойта власт

над моя дух и моето тяло.

Остави лицето и гласа си във мен.

Сега боли както никога не е боляло,

обсебваш мойта нощ и моя ден.

 

Обсебваш всичко,

Погубваш ме бавно.

Не ми остави нищо,

а и нищо не искам.

 

Искам само теб, за мен да живееш.

С мен да танцуваш когато се смееш.

И когато си весел мен да целуваш.

И когато си тъжен с мен да тъгуваш.

© Малена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??