“Небето мастурбираше без срам,
изпразвайки на облаци страстта си.”
(Рия).
Във небето лазурно
притъмня изведнъж,
и над Хасково плисна
ослепителен дъжд.
На балкона си Рия
е полегнала гола:
на чаршафа - по гръб,
а с краката – на стола!
А небето е мъж,
тази гледка го дразни -
то изригва във спазми
и обилно се празни!
А и Господ – всевиждащ,
като я e видял,
(тук по себе си съдя),
не се е сдържал:
Свети дух -
край вълшебното тяло кръжил,
и проникнал във нея,
и я е облажил!
***
До година -
блажената Рия-Мария
ще дари на планетата
втори месия!
© Ангел Чортов Все права защищены