3 ago 2009, 8:23

Очаквам скоро Втория месия 

  Poesía » De humor
622 0 2

“Небето мастурбираше без срам,

изпразвайки на облаци страстта си.”

                                                           (Рия).

 

Във небето лазурно

притъмня изведнъж,

и над Хасково плисна

ослепителен дъжд.

 

На балкона си Рия 

е полегнала гола:

на чаршафа - по гръб,

а с краката – на стола!

 

А небето е мъж,

тази гледка го дразни -

то изригва във спазми

и обилно се празни!

 

А и Господ – всевиждащ,

като я e видял,

(тук по себе си съдя),

не се е сдържал:

 

Свети дух -

край вълшебното тяло кръжил,

и проникнал във нея,

и  я е облажил!

 

***

До година -

блажената Рия-Мария

ще дари на планетата

втори месия!

© Ангел Чортов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Да, така е! Но този акт ще е с много по-голямо, с вселенско значение -това ще е началото на края на Тройната коалиция - "Бог Отец, Син и Свети дух" - виновници за всички злини във Вселената!
  • Най-после наистина Господ ще е българин! /или поне 100тния премиер/
Propuestas
: ??:??