21 мар. 2015 г., 08:29

Очакване 

  Поэзия
537 0 3

 

 

 

Пролет, лъхаща отляво...

Как я чакам, Боже...

отново да я вдишам

гореща, тъй, до бяло...

отразена в невинни

очички на дете,

с аромата на жасмин

и сладостта на мед...

Моя цветна пролет,

багреща есента ми,

окриляща във полет

като птица песента ми,

как чакам да заструиш

в жизнен сок от лава

от онези рубинени очи,

ах... дъх от незабрава...

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??