2 февр. 2022 г., 10:07

Очакване 

  Поэзия » Любовная
366 0 1

Тебе чакам в тишината
да говоря с обич аз.
Да ми хванеш пак ръката
и да тръгнем в късен час.
Да ме водиш с чиста вяра,
като падне страшен гръм.
Но да светиш в мене само
и в звезда над някой хълм.

© Васил Борисов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??