Feb 2, 2022, 10:07 AM

Очакване 

  Poetry » Love
363 0 1

Тебе чакам в тишината
да говоря с обич аз.
Да ми хванеш пак ръката
и да тръгнем в късен час.
Да ме водиш с чиста вяра,
като падне страшен гръм.
Но да светиш в мене само
и в звезда над някой хълм.

© Васил Борисов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??