Очите твои
http://www.vbox7.com/play:a09af6bf
Очите ти не мога да забравя!
Очите ти ме карат да не спя!
В очите ти погледна ли... тогава
усещам, че е жива любовта!
Очите ти са извор на надежда.
Погледът ти е любовен зов.
Една усмивка твоя ме отвежда
в приказка, наречена Любов.
Какво ми стори с тези две очи,
докосвайки ме само с поглед нежен?
Кажи, отговори, не ме мъчи!
Защо горя от порива копнежен?
Погледнеш ли ме, в приказка вълшебна
превръща се животът ми в миг.
С очите си съня ми ти открадна
и сред звездите търся твоя лик.
Попаднах в плен на тези две очи,
а казват, те са огледало на сърцето.
Погледна ли ги, слънчеви лъчи
с усмивка озаряват ми лицето.
За мен очите ти са истинска магия,
пенливо вино, сгряващо кръвта,
божествена амброзия, бушуваща стихия,
два огъня, разпалващи страстта.
И всеки поглед твой е като песен,
звучаща нежно в моята душа.
Сърцето кара да тупти с ритъм бесен
и да усещам с всяка фибра любовта.
© АнеблА Все права защищены